Xpel steenslagfolie

XPEL Paint Protection Film

Bescherm uw auto/investering met de pioniers in autobescherming namelijk XPEL.  XPEL Paint Protection Film afgekort PPF is een 100% transparante,onzichtbare, en zelfherstellende bescherm folie. De Film/folie beschermt het lakoppervlak tegen beschadigingen van buitenaf zoals bijvoorbeeld steenslag en krassen.

Er zijn maar weinig merken 100% toegewijd aan het beschermen van uw auto. XPEL streeft naar de hoogste kwaliteitsnormen gedurende het hele productieproces, van ontwerp tot distributie. Dit alles heeft XPEL een van de meest bekende namen in de bescherming automobielindustrie gemaakt.

 

WAT IS EEN PAINT PROTECTION FILM?

Lakbeschermings folie’s zijn helder of gekleurde polyurethaan films. Die worden toegepast op auto’s om ze te beschermen tegen krassen, deuken, of wervelingen veroorzaakt door straatvuil, steentjes, vliegresten, uitwerpselen en andere milieu-elementen.

 

HET VERSCHIL VAN XPEL

De gehele lijn van films is met de hand getekend, gemeten en handmatig getest. XPEL ontwikkelde een eigen Design Access Program (DAP) Software om de meest aanpasbare en nauwkeurige dekking te bieden.  De folie word al op maat gesneden, dit voorkomt dat we later terug moeten snijden op de auto wat lak-beschadiging kan veroorzaken. De vooraf gesneden folie past 100% naadloos op uw auto.

De speciale samenstelling van de polyurethane folie maakt dat deze zelfherstellend is. Dit betekent dat lichte krassen of swirlsverdwijnen in enkele minuten. Dit gebeurt wanneer de folie wordt verhit door bijvoorbeeld de zon, of warm water. De zelfherstellende folie trekt dan als het ware weer dicht waarna een strak en nieuw oppervlak overblijft.

 

Belofte van XPEL

Xpel staat garant voor het beschermen van uw kostbare bezit door een product te bieden wat het beste is in zijn klasse. Zowel op het gebied van duurzaamheid, prestatie, uitstraling, en de overall kwaliteit.

Maar daar stopt het niet; zij zorgen er persoonlijk voor dat uitsluitend de allerbeste bedrijven mogen werken met hun producten na het doorlopen van door hun aangeboden factory trainingen. Daarbij wordt streng gelet op de kwaliteits-eisen m.b.t. werkruimte, werkinzicht en applicatie vaardigheden.

 

XPEL Factory Trained

Wij zijn trots dat wij deel uit mogen maken XPEL netwerk en Factory trained installers van dit vooruit strevende merk. U kunt bij ons terecht voor alle applicatie mogelijkheden die het merk te bieden heeft.

We zijn van mening dat XPEL aansluit bij onze overige detailing werkzaamheden aangezien het van groot belang is dat het lakoppervlak kras en steenslag vrij is voordat de folie word aangebracht. Dit kunnen we uiteraard volledig voor u verzorgen.

Tevens is het mogelijk om na het aanbrengen van XPEL de folie te voorzien van een Quartz coating. Dit geeft water en vuil-afstotende eigenschappen waardoor u uw auto gemakkelijk kunt onderhouden.

Mogelijkheden:

XPEL FRONT

Als u wenst om alleen de voorkant noodzakelijk te beschermen worden de volgende panelen beschermd met XPEL Ultimate lakbeschermings Folie

• Motorkap

• Voorbumper

• Zijschermen

• Zijspiegels

Als u extra panelen wilt beschermen neem dan contact op met ons voor protectie op maat.

Prijs vanaf € 1600 excl. BTW

XPEL CUSTOM

Als u meer wilt dan alleen een front kunnen wij op maat voor u de juiste extra panelen beschermen met XPEL Ultimate lakbeschermingsfolie. Hierbij moet u vooral denken aan uitbreiding van de side skirts, de raamstijlen, het dak, de deurgrepen etc.

Prijs word samen gesteld naar uw specifieke wensen.

XPEL FULL

Wanneer u echt het meest maximaal behaalbare resultaat wilt bereiken, kunt u er voor kiezen om de gehele auto te voorzien van XPEL Ultimate lakbeschermingsfolie.

U moet er rekening mee houden dat de prijzen van auto’s met complexe vormen en of grotere oppervlakten sterk kunnen varieren op de definitieve prijs.

Prijs vanaf € 4000 excl. BTW