Wat is car wrapping nu?

Car wrapping kunnen we letterlijk vertalen als ‘auto inpakken’. Het car wrappen is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen om te toveren in een reclame- of promotieobject. Uiteraard maakt car wrapping ook het stylen van auto’s mogelijk. De techniek voor het stylen van auto’s heeft zich snel en effectief ontwikkeld, waardoor u uw auto volledig naar uw smaak kunt laten stylen. Motortrend is al jaren gespecialiseerd in het stylen van voertuigen. Wij werken met zeer ervaren monteurs die de wensen en de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel hebben staan. Dit resulteert in talloze geslaagde car wraps.

Kan ik ook een print toepassen als car wrap?

Een full colour wrap is een stevige vinyl sticker die we printen op onze grootformaat printers. De sticker wordt door professioneel opgeleide monteurs zorgvuldig en met speciale technieken op het voertuig geplakt. De car wrap beschermt de originele lak van het voertuig met het zelfklevend vinyl zodat, wanneer u de bestickering weer laat verwijderen, er een nieuwe auto van onder tevoorschijn komt.

Belettering & Reclame

Wij wrappen auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor en tijdelijke actie! Dan gebruiken wij een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden als de promotie-actie afgelopen is.

Extra unieke uitstraling - stripings!

Een dakwrap of striping op uw auto met safariprint (slangenprint), carbonlook, hoogglans panoramadak, sport striping of een dakwrap volledig naar eigen design aan laten brengen? Hiermee maakt u de auto uniek en stijlvol. Er zijn verschillende kleuren mogelijk die u ook nog eens kunt combineren met wrapping van de spiegelkappen, raamstijlen of de grill. Maar ook een wrap van uw grill, daklijsten, raambogen of andere onderdelen is mogelijk bij Motortrend. Mooie extra details aan uw car styling kunnen we toevoegen door uw koplampen te voorzien van Smoked folie en / of de ruiten te blinderen, zo is uw auto helemaal af.

Waarom zou u voor carwrapping kiezen?

Wij hebben voor u de voordelen op een rijtje gezet:
• Goede bescherming van de lak (folie houd kleine steenslag tegen)
• Lak verkleurt niet
• Makkelijk te vervangen/verwijderen (bij verkoop is de auto weer als nieuw!)
• Goedkoper (50 tot 70%) dan de auto spuiten
• Krasbestendiger dan autolak
• Ruime keuze in kleuren
• Eenvoudig te voorzien van belettering

Onderhoud carwrapping

Net als de lak op uw auto is het van belang om de folie goed te onderhouden. De folie heeft een laagje laminaat voor glans en bescherming. Bij normaal gebruik gaat de folie jaren mee. Het is wel belangrijk om geen heet waxine of bescherming in een wasstraat te gebruiken. Was de auto bij voorkeur met gewone autoshampoo zonder parafine. Om tussendoor de auto reinigen of vlekken te verwijderen bestaan speciaal folie producten. Vooral met kleuren die mat zijn is dat aan te bevelen. Bij goed onderhoud kan de levensduur van de folie flink verlengd worden. Graag geven wij u gepast advies voor het onderhoud.