Autoruiten blinderen

Wanneer je je auto laat blinderen door Motor Trend, beplakken wij de ruiten met een speciale folie. Deze folie is getint, waardoor de ruit donkerdergekleurd wordt. Onze klanten kiezen hiervoor vanwege de warmte werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit een mooie toevoeging aan hun auto vinden. Wij bieden je verschillende tinten om uit te kiezen, namelijk met 5, 15, 20, 30, 35, 50 en 70% lichtdoorlaatbaarheid. Hierdoor kun je zelf kiezen hoe jouw auto eruit komt te zien en welke tint het best past bij jouw vraag. Hoe lager het percentage hoe minder licht de folie doorlaat. Dus hoe lager het getal hoe donkerder de folie. Wij hebben alle 7 verschillende tinten standaard op voorraad.

De warmte- en zonwerende werking van raamfolie?

Raamfolie is een perfecte manier voor het terugdringen van de zonnewarmte en UV-straling in je auto. Op ten duur zorgt UV-straling voor het verkleuren van je interieur.

Wij verwerken Xpel raamfolie, XR ultimate plus series met warmte werende efeect tot  meer dan 75%!

Laat je autoruiten blinderen en vergroot de privacy in je auto met privacy glas.

Voordelen van ramen tinten

Het tinten van autoramen is een precisie vakwerk. Alleen als de folie op de juiste manier en precisie door de Motor Trend word aangebracht kunnen wij je de levensduur garanderen. Het tinten van autoramen is secuur vakwerk. Onze werkplaats is speciaal ingericht voor het tinten van autoramen dit om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Om stofdeeltjes zoveel mogelijk te beperken houden wij onze werkplaats erg goed schoon. Omdat de raamfolie erg gevoelig is voor stof. Het is daarom ook erg belangrijk dat de auto van te voren goed gewassen en gestofzuigd is, vooral rondom de autoramen.

De raamfolie word door ons vakkundig aan de binnenzijde van de autoruiten aangebracht.

Onze werkwijze

Bescherming van uw huid tegen uv-straling.
Geen zichtirritaties meer, deze worden door de folie gereduceerd.
Het beschermt beter tegen diefstal: uw eigendommen zijn minder zichtbaar en uw autoruiten zijn steviger.
Uw interieur blijft langer goed doordat de folie uv-straling blokkeert.
Uw auto krijgt een extra mooie uitstraling dankzij de getinte ramen.
Besparing op brandstof, door het reducerende effect heeft u uw airco minder nodig.
Ook voor koplampen polijsten en chiptuning op maat.

mansory-logo
prior-design-logo
Vossen-logo
lumma-design-logo