Vossen velgen

innovatief en esthetisch verantwoord

Vossen velgen is toegewijd aan het leveren van kwaliteitswielen en lifestyle-producten voor degenen die waarde hechten aan uitmuntendheid en niets minder. Het merk wil blijk geven van een passie voor vindingrijkheid en een verlangen om niet alleen de autowereld, maar ook de ‘cultuur’ te beïnvloeden. Bij Vossen leggen ze veel nadruk op design. Ze waarderen de tijd en het werk dat besteed wordt aan het creëren en produceren van producten die innovatief en esthetisch verantwoord zijn. De toewijding om je het beste te bieden, heeft Vossen in de voorhoede van de branche geplaatst. Van de evenementen tot de gerenommeerde wereldreizen, de eigenaren van Vossen producten voelen zich trots om ervan deel uit te maken.

Rotiform velgen

sportief, chique of speciaal

Elk Rotiform-gesmeed wiel wordt op het hoofdkantoor van begin tot einde met hun eigen handen vervaardigd. Van concepttekeningen tot keramische afwerkingen, het gebeurt allemaal onder één dak in Californië. Of het nu sportief, chique of speciaal is, eigenlijk hebben ze naar ieders smaak wel een velg in hun assortiment zitten. En het leuke is, dat je merkt dat ze altijd bezig zijn met het zoeken naar nieuwe designs die net weer even onderscheidend zijn van hun concurrentie.

Tomason velgen

voor krachtige en zware auto's

Sinds meer dan 25 jaar is Tomason een beroemd velgenmerk in de sector van de automobiel. Het merkt behoort toe aan de Duitse fabrikant KVG in Essen. Na verscheidene jaren samenwerking met bekende fabrikanten van aluminium velgen, heeft KVG besloten zijn eigen lijn velgen te vervaardigen. Dit besluit werd genomen met het doeleind om de kwaliteit van het design te verbeteren. Het succes was snel bereikt. Sindsdien biedt KVG een breed gamma velgen waaronder Tomason met een extreem sterk vernis dat uitstekende bestendigheid biedt tegen een extreem winterklimaat. De nieuwe Tomason velg is TN4, een massieve velg met een extravagant design, ontworpen voor krachtige en zware auto’s. De TN4 velg biedt een perfekte combinatie van elegantie en kracht.

Breyton velgen

speciaal voor Mercedes-benz AMG en Bmw's

Het merk Breyton is in 1982 opgericht. Het merk komt uit Duitsland waar de velgen gedesigned en gemaakt worden. Breyton specialiseert zich in het aanbieden van lichtmetalen velgen speciaal voor Mercedes-benz AMG en Bmw’s.
Het assortiment begint bij 18 inch en loopt op tot 23 inch. Alle modellen hebben een TUV goedkeuring. De bekendste modellen uit het Breyton assortiment zijn de Breyton Race en Breyton Spirit.

Artform velgen

gespecialiseerd is in concave velgen

Artform wheels is een jong velgen merk wat gespecialiseerd is in concave velgen voor Audi, Bmw, Seat, Skoda, VW en Mercedes.
De naam CONCAVE betekent letterlijk hol. Hiermee bedoelen we het naar binnen gebogen design van de velg. Let wel, het concave effect is niet bij alle velgmaten mogelijk. 
Een smalle velg met een hogere ET waarde kan bijvoorbeeld geen concave design hebben en daarom zijn het meestal ook de bredere (achter-) velgen die dit design hebben.Een concave velg is herkenbaar doordat deze meestal een stuk dieper is omdat de spaken hol na binnen lopen en het hart een stuk dieper ligt als de buitenzijde van de velg.

mansory-logo
prior-design-logo
Vossen-logo
lumma-design-logo