mansory-logo

MANSORY

meer dan traditie, meer dan racen

Mansory is een high end tuning bedrijf gespecialiseerd in accessoires voor zeer exclusieve auto`s. Het bedrijf werd in 1989 opgericht door Kourosh Mansory. Mansory richt zich op high end merken zoals Bentley, Rolls Royce, Aston Martin, Porsche en Italiaanse supercars van Bugatti, Ferrari en Lamborghini.

Lumma-Design

uitgebreid assortiment

Dit exclusieve tuningbedrijf is begonnen in 1987 met een Bmw e30 cabrio, door dit succes volgde in rap tempo de andere merken. In de tussentijd is het assortiment dermate uitgebreid van auto`s voor de normale man tot specials zoals de Porsche Cayenne, Bmw M5 en de M6. Alle door Lumma-Tuning ontwikkelde en aangeboden kits zijn natuurlijk TÜV – gekeurd.
lumma-design-logo
prior-design-logo

Prior Design

exclusieve carosseriedelen en hoogwaardige uitlaatsystemen

PRIOR Design (Duitsland) is gespecialiseerd in sportieve en elegante, agressieve ontwerpen. Het bedrijf ontwikkelt en distribueert exclusieve carosseriedelen, velgen en hoogwaardige uitlaatsystemen. PRIOR Design vervaardigt onderdelen voor een breed gamma merken: Audi, BMW, Chevrolet, Ferrari, Lamborghini, Porsche en nog veel meer.

Sportuitlaten

sportiever laten klinken en prestaties verbeteren

Quicksilver exhaust is een Engelse uitlaat fabrikant en maakt sport uitlaat systemen voor OA, Maserati, Ferrari, Lamborghini, aston martin, Audi, bugatti, Jaguar, Porsche, maar ook de Classics en oldtimers van deze merken kunnen bij Quicksilver terecht.

mansory-logo
prior-design-logo
Vossen-logo
lumma-design-logo