Sportuitlaten

sportiever laten klinken en prestaties verbeteren

QuickSilver werd opgericht in 1973, QuickSilver vestigden zich in Battersea , het centrum van Londen 1985-2003 . In 2004 verhuisd QuickSilver naar nieuwe bestemming in Wormley , Surrey , om zich te concentreren op het creëren van een moderne QuickSilver sport uitlaat systemen voor de mooiste auto’s ter wereld.

Quicksilver Exhaust verdeeld zijn uitlaat programma in 3 categorieën

Sport exhaust systems

De sport uitlaten van Quicksiver zijn er voor gemaakt om de auto sportiever te laten klinken en om de prestaties te verbeteren, zodat de rijder nog meer plezier aan zijn sporwagen zal beleven.
sportuitlaten2
sportuitlaten

Heritage Collection

Met meer dan 3000 verschillende RVS uitlaat systemen die terug gaan tot 1902, Quiqsilver leverd RVS uitlaatsystemen die overeenkomen met het origineel. Al meer dan 35 jaar heeft QuickSilver uitlaten geproduceerd en de mallen opgeslagen voor uitaat systemen van MGB, Jaguar XK120, Alfa Giulia, Aston Martin, Ferrari – alle populaire Classics en dit is nog steeds een zeer belangrijk onderdeel van Quicksilver.

Titan Collection

Een op maat gemaakte titanium uitlaat waarbij QuickSilver streven naar het ultieme Uitlaat systemen. De uitlaten opgenomen in de ‘Titan Collection’ zijn systemen die alle voordelen van geuid , maar QuickSilver de ‘Sports’ moeten zijn manieren om gewicht te verminderen tot een minimum door het gebruik van alternatieve materialen zoals dunne gauge roestvrij staal (.9mm), Titanium of Inconel in 0,7 of .9mm dikte. Sommige systemen combineren deze materialen om de juiste balans tussen kracht, lichtheid en duurzaamheid te bereiken.
mansory-logo
prior-design-logo
Vossen-logo
lumma-design-logo